Kinderen van De Flevoschool in Huizen vormen de Raad van Kinderen van Lidl. De Raad kijkt met open en creatieve blik naar het thema voedselverspilling en voorziet Lidl van advies. De beste tips & tricks lees je hier, met hierbij de raad van Elis, Noa, Pien, Dieuwertje, Mila en Lieve (foto).

RaadvdRaad Elisa Noa Pien Diewertje AugustusIn deze rubriek geven we een paar praktische tips, die voor iedereen handig zijn om te weten. We hebben deze tips aan Lidl gepresenteerd en ze waren zo enthousiast dat ze ons vroegen om een stukje te schrijven voor op optimaal.nl.

Onze tips zijn:

  1. Leg een paar appels tussen de aardappels, dan blijven aardappels langer goed en groeien er minder snel plantjes uit.
  2. Wikkel om de bovenkant van een trosje bananen een beetje aluminiumfolie, dan blijven ze veel langer goed. Wij hebben dit thuis geprobeerd en het werkt echt!
Reacties