Kinderen van De Flevoschool in Huizen vormen de Raad van Kinderen van Lidl. De Raad kijkt met open en creatieve blik naar het thema voedselverspilling en voorziet Lidl van advies. De beste tips & tricks lees je hier.

RaadvdRaad Niks mis met krom Roos BenteHet lijkt ons heel leuk dat er niet alleen rechte komkommers en perfecte wortels worden verkocht, maar ook kromme en gekke varianten. In het Engels noemen ze dat ‘Wonky fruit and veg’ dat vinden wij heel grappig klinken! En groente en fruit met een gek uiterlijk smaakt hetzelfde. Wij adviseren Lidl daarom om een speciaal kraampje te maken voor deze producten, dat is opvallend, duurzaam en lekker! Deze gekke producten zijn bij Lidl nu al verwerkt in bijvoorbeeld komkommer salade of appelmoes, maar dat is natuurlijk onzichtbaar. Lidl heeft gezegd er serieus werk van te maken om deze producten ook zichtbaar te verkopen. We zijn heel erg benieuwd!

Reacties